TJänster

Våra tjänster

Hos Toruz har vi ett genuint intresse för service och sätter alltid kunden först. Vi vet att alla fastigheter är olika och att alla kunder har olika behov – därför skräddarsyr vi våra tjänster utifrån just era önskemål för att ni ska få den absolut bästa ventilationslösningen.

Entreprenad

Behöver du hjälp att bygga en helt ny ventilationsanläggning från grunden?

Då är vi på Toruz rätt för jobbet! När du anlitar oss för entreprenad så finns vi med från start till mål och tar hand om allt från projektering till besiktning av injusterad anläggning.

För oss är inget jobb för stort eller komplicerat. Till större projekt erbjuder vi våra kunder möjlighet till totalentreprenad där vi samordnar fler entreprenörer. Vi samarbetar till exempel med VVS-konsulter, byggare, VVS-företag, elektriker och styrentreprenörer.

Service

Vi utför även service av ventilationsanläggningar

Till service räknas filterbyten, byten av lager i fläktar, rengöring av hela eller delar av anläggningen samt rengöring av kanalsystem och batterier. Vid behov kan vi byta ut gamla eller defekt komponenter och vi kan även bygga om hela eller delar av en anläggning för att göra den mer energieffektiv.

Vi erbjuder även serviceavtal där vi regelbundet underhåller och optimerar din anläggning för att få lägsta möjliga energianvändning samt förlänga livslängden.

OVK

OVK är en obligatorisk besiktning och kontroll av en byggnads ventilationssystem

Detta gör man för att se till att ventilationssystemet fungerar som det ska och för att öka förutsättningarna för ett bra inomhusklimat. Kontrollen behöver göras regelbundet och ska utföras av certifierade besiktningsmän. 

På Toruz har vi i dagsläget tre certifierade besiktningsmän som är både kunniga och kompetenta.

Läs mer på Boverket

Energioptimering

För att göra energibesparingar för din fastighet

Genom att optimera er anläggning så hjälper vi er att få ner era energikostnader. Olika fastigheter kräver olika åtgärder. Därför skräddarsyr vi en lösning precis efter era behov och önskemål. 

OM TORUZ
Toruz tre områden är entreprenad, OVK och service och huvudkontoret ligger i Rinkaby strax utanför Växjö. För våra kunder i Blekinge hittar ni oss i Ronneby där vi också har kontor. Vi är främst verksamma i Kronobergs län och Blekinge för företagskunder, BRF samt privata kunder.
KONTAKTUPPGIFTER
info@toruz.se
0470-22422
Rinkaby Villa Solhem, 355 95 Tävelsås
Fridhemsvägen 8, 372 25 Ronneby